Begemann pompen

Hoewel vele Begemann pompen al tientallen jaren oud zijn, worden ze nog steeds volledig ondersteund. Voor bijna alle modellen is het mogelijk om onderdelen te bestellen, en zelfs een nieuwe identieke pomp behoort meestal tot de mogelijkheden.

Begemann BS pomp, dit type wordt al sinds 1974 geleverd en is nog steeds nieuw leverbaar.

Lange historie

Al bijna 150 jaar lang worden Begemann pompen gebouwd en ingezet voor vele toepassingen. Sinds 1 december 2020 mogen wij de merknaam Begemann pompen vertegenwoordigen in de Benelux. Graag zetten wij deze lange traditie van het leveren van kwaliteitsproducten voort.

Begemann pompen kenmerken zich door de hoge kwaliteit en zijn daardoor een enorm duurzaam product. Veel pompen zijn al tientallen jaren geleden geplaatst en functioneren tot op de dag van vandaag nog steeds naar behoren.

Hoge kwaliteit, vroeger en nu!

Een aantal jaren geleden is een groot gedeelte van het lopende Begemann assortiment opgegaan in het andere merk wat wij vertegenwoordigen, Gabbioneta pompen. Deze pompen zijn net als Begemann enorm robuust en worden gebouwd volgens API610.

Meer weten?

Heeft u vragen over de Begemann pompen, bijvoorbeeld over onderdelen, nieuwe pompen, modificaties of reparaties? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:00uur en 17:00.