Vacature Monteur Rotating Equipment

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime Monteur Rotating Equipment
Van Zutphen Industrial BV is een jong bedrijf en is actief op het gebied van pompen en ander rotating equipment. Met het dealerschap van een aantal gerenommeerde pompmerken en een volledig ingerichte werkplaats is ons bedrijf betrokken bij diverse projecten, van pomp revisie, modificaties als ook nieuw levering en after sales. In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen als Rotating Monteur

In de rol van Monteur Rotating Equipment voer je inspecties en reparaties uit aan centrifugaal en plunjerpompen, tandwielkasten, turbines, compressoren en ander rotating equipment. Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit en kunt je werkzaamheden met precisie uitvoeren. Daarbij wordt je ondersteund door ervaren collega’s.

Jouw werkplek

Veel van onze werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats. Het komt ook voor dat de werkzaamheden bij de klant op locatie plaats vinden. De werkzaamheden vragen daardoor enige flexibiliteit.

Wat breng je voor ons mee?

Wat wij jou bieden:

Ook voor een stage ben je welkom!

Spreekt deze vacature jou aan?

Ben je enthousiast geworden voor de functie monteur rotating equipment? Vul dan het sollicitatieformulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op om kennis te maken!

Toch nog meer weten?

Heb je, voordat je wil solliciteren, nog een vraag over de vacature Monteur Rotating Equipment, wil je een dagje met ons meedraaien of alvast kennismaken? Neem dan gerust contact op met Otto!