Vacature Technical sales engineer

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven en fulltime:
Sales Engineer Pumps & Services

Van Zutphen Industrial BV is een jong bedrijf en is actief op het gebied van pompen en ander rotating equipment. Met het dealerschap van een aantal gerenommeerde pompmerken en een volledig ingerichte werkplaats is ons bedrijf betrokken bij diverse projecten, van pomp revisie, modificaties als ook nieuw levering en after sales. In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen als Technical sales engineer?

In de rol van Technical Sales Engineer ben je veel in contact met de gebruikers van rotating equipment in diverse sectoren, met name in de (petro)chemie, olie&gas en energie sector. Je bent dienstbaar aan de klant en collega’s, pro-actief, gedreven, goed in staat om de behoeften van de klant te peilen en communicatief vaardig. Daarnaast ben je technisch geïnteresseerd en heb je kennis van pompen en ander rotating equipment.

Jouw werkplek

De vaste werkplek is gevestigd op ons kantoor in Yerseke. Omdat onze klanten verspreid zijn door de BeNeLux
ben je tevens met regelmaat op pad.

Wat breng je voor ons mee?

Wat breng je voor ons mee?

Ook voor een stage ben je welkom!

Spreekt deze vacature jou aan?

Ben je enthousiast geworden voor de functie technical sales engineer? Vul dan het sollicitatie-formulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op om kennis te maken!

Toch nog meer weten?

Heb je, voordat je wil solliciteren, nog een vraag over de functie Technical Sales Engineer, wil je een dagje met ons meedraaien of alvast kennismaken? Neem dan gerust contact op met Otto!