Conditiebewaking met Erbessd Instruments

"Maximaal inzicht, minimale investering"

Inzicht geeft zekerheid

Heeft u inzicht in de status van uw machinepark? Met de sensoren van ERBESSD INSTRUMENTS verzamelt u nuttige informatie zoals trillingen, temperatuur, toerental en meer.

 

De producten van ERBESSD INSTRUMENTS kenmerken zich door een hoge functionaliteit en tevens een scherpe prijsstelling. De Atex sensor heeft bijvoorbeeld dezelfde prijs als de niet-Atex versie. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kent veel functionaliteiten waardoor de sensoren breed inzetbaar zijn.

Eenvoudig, snel, betrouwbaar en flexibel

De Phantom sensoren van ERBESSD INSTRUMENTS zijn eenvoudig en snel te installeren, bieden betrouwbare data en zijn waar nodig aan te passen naar de eigenschappen van het equipment.

De Phantom sensoren hebben de volgende kenmerken:

Stap 1: Meten

Het verkrijgen van data van uw machinepark geeft inzicht om tijdig te kunnen handelen. Meten middels de sensoren van Erbessd Instruments is veelal goedkoper dan handmatig meten.

Stap 2: Analyseren

Nadat de juiste data is verzameld is analyseren de volgende stap. De DigiVibe software van ERBESSD INSTRUMENTS maakt dat eenvoudig en snel. Wij helpen u hier graag mee. 

Stap 3: Oplossen

Mocht er een defect geconstateerd worden, dan kunnen wij u behalve met meten en analyseren, ook ondersteunen met het oplossen van het probleem. Wel zo handig en snel!

Condition monitoring, nog nooit zo eenvoudig

Conditiebewakingsystemen staan in het algemeen niet bekend om de eenvoud hiervan. Met het systeem van ERBESSD INSTRUMENTS wordt echter in één oogopslag inzichtelijk wat de status van uw machinepark is. Zodra er een afwijking wordt vastgesteld, heeft u met een druk op de knop een volledig spectrum en tijdsignaal. U hoeft dus niet opnieuw te meten, maar kunt gelijk analyseren. 

Maximale ondersteuning, zowel on-site als remote

Of het nu gaat om de installatie van de sensoren, het uitvoeren van een analyse of het fysieke probleem van uw machine verhelpen. Onze mensen zijn flexibel en kundig en staan graag voor u klaar. Door tijdig inzicht te verkrijgen kan meer schade worden voorkomen. Met alle moderne hulpmiddelen kunnen wij binnen no-time met u meekijken. Of het nu gaat om ondersteuning van een monteur, een trillingsanalist of een engineer, wij helpen u graag. 

Inzicht krijgen in uw machines?

Benieuwd op welke manier u inzicht kunt krijgen in de status van uw machinepark, of wilt u een passende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:00uur en 17:00.