Van Zutphen Industrial

Excellence in rotating equipment

Korte lijnen

Wij proberen ons te onderscheiden door de hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten.

Focus op kwaliteit

Wij begrijpen heel goed dat kwaliteit key is in de sectoren waar wij actief zijn. Daarom heeft dit onze maximale aandacht.

Service & ondersteuning

Wij kunnen u ondersteunen en ontzorgen op het gebied van rotating equipment, van pomp tot stoomturbine.

Rotating equipment services

Van Zutphen Industrial BV is een jong bedrijf en sinds 2016 als zelfstandige entiteit betrokken bij rotating equipment onderhoud. Naast dat we veel ervaring hebben op het gebied van onderhoud aan klein en groot rotating equipment zijn we ook actief op het gebied van sensor techniek en smart maintenance.

Van Zutphen Industrial BV is de officiele distributeur voor Begemann, Gabbioneta en Apex pompen. Voor deze merken kunt u op OEM support rekenen. Voor overige rotating equipment kunnen wij u ook ondersteunen, van pomp tot stoomturbine. 

Onze nauwe samenwerking met Trillium Flow Technologies, fabrikant van diverse gerenommeerde producten waaronder Begemann, Gabbioneta en Allen Stoomturbines, maakt dat wij voor diverse toepassingen beschikken over de juiste referenties.

Wij proberen ons te  onderscheiden door de hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten. Onze toegevoegde waarde bieden we door onder andere te focussen op:

Werken bij

Van Zutphen Industrial

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd en opgeleid personeel en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015 en tevens VCA** 2017/6.0. Tevens worden wij in al onze werkzaamheden volledig ondersteund door Trillium Flow Technologies.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken? Wij hebben onder andere ruimte voor de volgende functies:

Vacature

Monteur Rotating Equipment

Klik voor meer informatie

Vacature

Technical Sales engineer

Klik voor meer informatie

Nader kennismaken?

Voor meer informatie over ons bedrijf, onze diensten of de openstaande vacatures, neem gerust contact met ons op!